Advertisement

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 / Σάλος στο Παρίσι: Δύο παίκτες της Παρί ξενύχτησαν με τη ... : Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 / Σάλος στο Παρίσι: Δύο παίκτες της Παρί ξενύχτησαν με τη ... : Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Στολτίδης για την απόλυσή του: Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

Μπαρτσελόνα - Παρί: Η "κηδεία" ζωγραφισμένη στα πρόσωπα ...
Μπαρτσελόνα - Παρί: Η "κηδεία" ζωγραφισμένη στα πρόσωπα ... from www.newsit.gr
Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Στολτίδης για την απόλυσή του: Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο.

Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση.

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league.

Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη.

Επική ανατροπή για Μπαρτσελόνα: Νίκησε 6-1 την Παρί, με ...
Επική ανατροπή για Μπαρτσελόνα: Νίκησε 6-1 την Παρί, με ... from i1.wp.com
Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league.

Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ.

Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων.

Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

08Μαρ2017 - Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν 6-1 - ΕΡΤflix
08Μαρ2017 - Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν 6-1 - ΕΡΤflix from www.ertflix.gr
Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών.

Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Στολτίδης για την απόλυσή του: Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις μπαρτσελονα. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!

Posting Komentar

0 Komentar